Kamionos gyilkol Floridában?

2010.01.12. 10:11   ussk

 A helyzet azért is bonyolult, mert bár az utóbbi időben számos gyilkosság történt a Daytona, Orlando, Tampa, Ocala négyszögben (legalábbis főleg az őket összekötő főutak mellett találták meg a testeket), a helyi erők és az FBI sem ismeri el, hogy sorozatgyilkos után nyomozna, az egyetlen kivétel ez alól a Daytona Beach-hez tartozó rendőrség. 

Az áldozatokat leginkább olyan helyeken fedezték fel, amelyek egy kamionnal közlekedő elkövetőre utalnak. Ez pedig nem is olyan ritka, hiszen ez a foglalkozás könnyű terepet jelent egy sorozatgyilkos számára, sokszor szinte lekövethetetlenné teszi egyrészt, másrészt könnyű elkerülni a nem kívánt szemtanúkat és olyan helyen elrejteni a testeket, ahol sok idő elteltével fedezik csak fel. Illetve igaz az is, hogy könnyű hozzáférni a pihenőhelyeken várakozó prostituáltakhoz is, akik ilyenkor a leggyakoribb áldozatok és akiknek az eltűnése talán nem okoz akkora feltűnést.

Ezt sejtik sokan az FBI és a rendőrség hallgatása mögött is, vagyis hogy a prostituáltak és kábítószerfüggők halálát követelő elkövető(k) nem tartoznak az elsőrangúan kiemelt esetek közé. Én azért fenntartom, hogy meglehet az esélye, hogy a gyilkosságok tényleg nem függenek össze.

Daytona Beach körzetében azonban valóban nyomoznak egy sorozatgyilkos után, aki négy áldozatot szedett eddig, azonban sem a tettes profilját nem állították fel még, sem részleteket nem szeretnének szolgáltatni.


Címkék: megoldatlan

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr461665825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása