Hétfőn kezdődik Mendenhall tárgyalása

2010.05.08. 10:06   ussk

 2007-ben fogták el azt a Bruce Mendenhallt, akit négy államban (Tennessee, Indiana, Alabama, Georgia) összesen hét nő meggyilkolásával gyanúsítanak, bár vádat csak négy esetben tudtak emelni ellene. Az áldozatok többsége prostituált volt, akikkel a kamionos Mendenhall egy-egy útja során végzett, javarészt lőfegyverrel.

Most hétfőn a Tennessee állambeli Nashville-ben áll bíróság elé a 25 éves Sarah Hulbert gyilkosságának ügyében, akinek 2007 nyarán találták meg a holttestét egy kamionos pihenő közelében. Pár hónapja egyébként már elítélték az 59 éves Mendenhallt, miután kiderült, hogy megpróbálta felbérelni rabtársait három tanú és két nyomozó meggyilkolására, és bár a nyomozók esetében felmentették, így is kapott 30 évet.

Mendenhall egyébként akkor bukott le, amikor a nyomozók megállították a kamionját és vért találtak a kezén is és a sofőrülés felőli ajtón is. Később egy, az ülés alatt rejtegetett szemeteszsákban is vért találtak, valamint a kamion belsejében lőfegyvert, késeket, ragasztószalagot, bilincset és különféle szexuális segédeszközöket fedeztek fel.


Címkék: bruce mendenhall

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr551983334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása