Sorozatgyilkos volt a támadó?

2010.07.11. 08:48   ussk

Pat Brown profilalkotó szerint ez a helyzet Morgan Harrington megölésével kapcsolatban. A fiatal virginiai lány tavaly ősszel tűnt el egy Metallica koncertről, majd három hónappal később találták csak meg a maradványait egy farmhoz tartozó földterületen. Megerőszakolták és láthatóan több csontja is eltörött. Brown szerint a tettes eredetileg sorozaterőszaktevő lehetett, aki mostanra átfordult sorozatgyilkosba.

Valóban volt már példa arra, hogy más nőt is megtámadott, mert a Harringtonon talált DNS egyezett egy 2005-ös, szintén virginiai esettel. Itt is egy fiatalt nőt ért támadás, miközben késő éjszaka sétált haza, de a tettest megzavarta egy járókelő, így otthagyta áldozatát.

Egyelőre sok a kérdés az ügyben, nem tudni például, hogyan kötődik a támadó a különböző helyszínekhez, hiszen Harrington maradványait két órányi távolságra találták meg a korábbi támadás színhelyétől. Harrington apja egyébként úgy vélekedik, hogy a tettesnek mindenképpen kell, hogy valami köze legyen a farmhoz, ahol megszabadult a holttesttől, mert a hely nagyon távol esik mindentől és csak úgy nem kavarodik az ember oda. Arra gondol, talán ott dolgozhatott valamikor, esetleg egy vadász, aki gyakran járt arra, de mindenképpen olyan személy, aki jól ismeri azt a környéket.

Mindenesetre készült egy fantomkép, amely alapján a támadó egy harmincas éveiben járó fekete férfi.


Címkék: megoldatlan

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr122144009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása