Elkelt Dorothea Puente háza

2010.08.31. 10:09   ussk

Dorothea Puente egykori sacramentói házának elárverezéséről itt írtam korábban, úgyhogy most röviden csak annyit, hogy a ma már idős asszony a nyolcvanas években hét holttestet ásott el ennek az épületnek az udvarában. Az áldozatok idős emberek voltak, akiket Puente maga gondozott, végül pedig nyereségvágyból végzett velük, miután elkábította őket.

A házat 215 ezer dollárért (szűk 50 millió forintért) vásárolta meg egy Tom Williams nevű férfi, aki saját bevallása szerint nagy rajongója a rejtelmes történeteknek. Érdekesnek tartja az épület múltját és azt mondja, leginkább kellemes borzongást okoz neki. Felesége szerint a ház gyönyörű és szerinte nem fog nekik különösebb gondot okozni, hogy számos gyilkosság helyszínéül szolgált, sőt, eredetileg nem ismerték a ház múltját és végül pont ez keltette fel leginkább az érdeklődésüket. Persze praktikus okai is vannak, hogy erre a környékre költöztek, mivel sok mindenhez közel van az 1930-as években, viktoriánus stílusban épült ház.


Címkék: dorothea puente

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr772260913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása