Kimball válasza a nyomozásra

2010.10.16. 08:40   ussk

Itt már írtam arról, hogy a Coloradóban négy gyilkosság miatt letartóztatott Scott Kimball után ismét nyomoznak, méghozzá a 2004-ben meggyilkolt Catrina Powell ügyében. A 26 éves nőt ruhátlanul találták meg egy westminsteri üzletsor mögött, a kezeit levágták, a testén több helyen is valószínűleg savat használtak.

Kimball egyik korábbi rabtársa szerint a férfi elmesélte neki, hogy felvett egy prostituáltat a környéken, végzett vele, majd kipróbálta, milyen hatásai vannak a savnak a testre. A nyomozók szerint csak a tettes lehetett ilyen információk birtokában, így azonnal elkezdtek nyomozni Kimball után. (A rabtársat nem gyanúsítják, de azt nem árulták el, miért zárták ki a személyét.)

Kimball tagadja, hogy köze lett volna a nő halálához és azt is, hogy a négy áldozaton kívül bárki mással végzett volna (összesen 17 ember halálával kapcsolatban nyomoznak most utána). Azt mondta, soha nem látta korábban Catrina Powellt, csak akkor, amikor a nyomozók megmutatták neki a fotóját. Nevetségesnek tartja, hogy olyan gyilkosságokat próbálnak a nyakába akasztani, amelyeket nem követett el. Azzal igyekezett alátámasztani igazát, hogy a kérdéses időpontban nem is volt Coloradóban, hanem marhahúst szállított egy vevőnek Phoenix környékére. Azt mondja, blokkokkal és a hitelkártyája használatának útvonalával tudja bizonyítani az állítását, de megmutatni ezeket nem mutatta meg. Szerinte a nyomozók úgy gondolják, hogy útközben visszahajtott Coloradóba, majd a gyilkosság után újra nekivágott az útnak.

A lenti videóban nem kifejezetten Catrina Powellről, hanem a 17 gyilkosságról általában van szó és említésre kerül az SLK - Serial Killer című könyv is, amit az unokatestvére írt Kimballról.


Címkék: scott kimball

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr72375350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása