Eladó Dorothea Puente háza

2010.02.28. 08:56   ussk

 Kilóg kicsit az eddig említett, főleg szexuális indíttatásból ölő férfiak sorából a most 81 éves, egykor Sacramentóban tevékenykedő Dorothea Puente, akinek hét elásott holttestet találtak az udvarában a nyolcvanas években (ebből háromért ítélték el). Amolyan vendégotthont üzemeltetett öregek számára és ezt az öt hálószobás, három fürdőszobás, viktoriánus épületet lehet most megvásárolni ingatlanárverés keretében a Bank of Americától. Legutóbb 335 ezer dollár körül járt az ára. (Az előző tulajdonosok 150 ezer és 500 ezer dollárért vették.)

Puente nyereségvágyból ölt, azonban nem időskorában kezdte a "szakmát", hiszen fiatalon a csekkhamisítástól az illegális bordélyház fenntartásáig sok bűncselekményben volt része. Több házassága is volt, az ezekből született gyermekeit azonban vagy rokonokhoz küldte, vagy adoptáló szülőkhöz kerültek. Magáról és családjáról különféle történeteket talált ki, így általában az őket ismerők sok téves információval rendelkeztek róla. A vendégotthon lakói körében elkövetett gyilkosságokért jelenleg kétszeres életfogytiglanját tölti. Véleménye szerint minden lakója természetes halállal hunyt el. 2004-ben szakácskönyvet adott ki Cooking with a Serial Killer címmel.


Címkék: dorothea puente

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr861796347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Macedónia (törölt) 2010.04.12. 18:53:24

"öt hálószobás, három fürdőszobás, viktoriánus épületet"

Jaj, de megvenném...

süti beállítások módosítása