Kutyákkal keresik a holttesteket

2010.06.06. 08:53   ussk

Kutyákkal keresik a máig megoldatlan Colonial Parkway Killer ügy 1988-as áldozatait, két tinédzser holttestét (a képen a fiú, Richard Keith Call). Egyedül őket nem találták meg a nyolc áldozat közül (mind párok voltak) és azt feltételezik, hogy az annak idején üresen megtalált kocsijuk körüli három mérföldes körzetben lehetnek. Az FBI és a virginiai rendőrség egyébként azért szedték elő újra az ügyet, hogy DNS vizsgálatokat végezhessenek.

A kutatás nem egyszerű feladat, ugyanis ha a tettes elásta az áldozatokat, akkor nehezebb a szagminta nyomára bukkanni, ha viszont nem ásta el, akkor pedig a vadállatok széthordhatták a maradványokat. Viszont ilyenkor jönnek jól a kifejezetten emberi maradványok megtalálására kiképzett kutyák, akik akár egy 3,5 méteres mélységben elásott holttestet is kiszagolnak. Közülük pedig három már jelezte is, hogy talált valamit egy erdős részen. Hogy mit, azt egyelőre nem tudni, az is lehet, hogy egy régi temetőre bukkantak, ami nem lenne meglepő ezen a környéken. Mindenesetre a felszínen nem bukkantak rá a maradványokra, így megkezdték az ásást.


Címkék: megoldatlan

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr852059801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása