Talán egyenesbe jön Nicholaou fia

2010.01.21. 08:59   ussk

A Connecticut River Valley Killer személye a mai napig ismeretlen, a nyolcvanas években azonban legalább hét nő halálát okozta késeléssel, majd elrejtette őket. Egyetlen túlélőről tudunk, egy terhes nőről, aki később segített a fantomkép elkészítésében.Több spekuláció is napvilágot látott arról, ki lehetett ő, például Gary Westover, aki a halálos ágyán vallotta be állítólag, hogy többedmagával ölte meg az egyik áldozatot, szóba került a környéken élő erőszaktevő, Delbert Tallman is, aki jelenleg is börtönben ül, illetve ezek egyike volt Michael Nicholaou, aki családja meggyilkolása után került gyanúba.

Nicholaout egy magánnyomozónő fedezte fel, aki leginkább azzal foglalkozott, hogy szétszakadt családokat hozzon össze. Egy eltűnt nő, Michelle Marie Ashley anyja kereste meg, hogy találja meg a lányát és gyermekeit. A magánnyomozó, Lynn Marie Carty el is jutott Nicholaouhoz, aki azonban nem különösebben fogadta örömmel a telefont, azt azonban sikerült megtudni, hogy a gyerekek ott vannak nála. Ekkor már egy másik nővel élt és arra is fény derült, hogy vietnami veteránként erőszakos ember volt és rendszeresen bántalmazta családját. Ennyiben is maradt volna a történet, azonban néhány évvel később, amikor a nő el akarta hagyni Nicholaout, a férfi utána ment és megölte az asszonyt és annak lányát is, majd önmagával is végzett. 

A nyomozónő utánanézett kicsit jobban Nicholaou múltjának és felfedezte azt is, hogy hasonlít a férfi a Connecticut River Valley Killer fantomképére. Azonban sajnos a gyilkosságok idején nem New Hampshire-ben élt, ráadásul a története miatt sokan sokféle sorozatgyilkosságot kapcsolnak hozzá, így ő valószínűleg inkább népszerű gyanúsított, semmint bizonyíthatóan sorozatgyilkos. Egyébként a sorozatgyilkosok többsége nem híve a családon belüli erőszaknak, bár ez saját gyermekkorukban gyakran megtörténik velük szemben (nem véletlenül, az antiszociális hajlam ugyanis örökletes is).

Nicholaou fia, Nick úgy élte túl a családi gyilkosságot, hogy apja az esemény előtt kitette őt az egyik barátjánál. Nagyon nehezen tette túl magát ezen és a magánnyomozó teóriáján apjával kapcsolatban, kábítószerfüggő lett, félresiklott az élete, de mostanában úgy tűnik, sikerül összeszednie magát. Siketült letennie az érettségit és úgy tűnik, talán főiskolára is jelentkezik.


Címkék: michael nicholaou

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr141689435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása