Eltiltották Kimballt saját ügyének irataitól

2010.04.03. 10:07   ussk

 A 43 éves Scott Kimballt, aki korábban az FBI informátoraként is dolgozott és akit tavaly négy, 2003 és 2004 között elkövetett gyilkosságért ítéltek el, eltiltották saját ügyének dokumentumaitól, miután kiderült, hogy a börtönben nekiállt meghamisítani őket, majd szétküldte a sajtónak. A hamis FBI dokumentumokban más személyeket nevezett meg gyanúsítottként és tulajdonképpen egy összeesküvéselmélet rajzolódik ki belőle, erről már írtam is korábban. Az ügyvédei persze továbbra is megmutathatják neki az iratokat, de bármit, ami Kimballhoz kerülne közülük, el kell kobozni.

Kimball két gyilkosságban vallotta bűnösnek magát és 70 évet kapott, miután 2006-ban egy autós üldözés után sikerült letartóztatni. Jelenleg a dokumentumhamisítás miatt csak napi egy órára hagyhatja el a celláját.


Címkék: scott kimball

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr691891409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása