Újabb fantomképek

2010.01.04. 08:42   ussk

 Idén lesz 25 éve, hogy elkövette első gyilkosságát a későbbi tizenegy közül Los Angelesben az a férfi, akit azóta sem talál a rendőrség. Egyetlen áldozata maradt életben, az ő segítségével még a nyolcvanas években készült fantomkép az elkövetőről, azonban mivel azóta sem akadtak a nyomára, viszont az utóbbi években is történt DNS segítségével hozzá köthető gyilkosság, így kiadtak néhány olyan képet, ami azt mutatja, hogyan nézhet ki most.

 

Fekete férfiról van szó, aki egy kivétellel fekete prostituáltakat gyilkolt. A fekete sorozatgyilkosok kategóriákkal kevesebben vannak, mint fehér társaik (körülbelül 85%), ez azonban nem azt jelenti, hogy egyikükben kevésbé van meg a hajlam, mint a másikban: az amerikai lakosság fekete-fehér aránya ugyanis nagyjából hasonló ehhez.

Az alábbi videón néhány további részletet tudhatunk meg az ügyről:


Címkék: lonnie david franklin

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr831644190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása