Gyermekbántalmazási vád a Truck Stop Killer lánya ellen

2010.01.05. 09:04   ussk

A pontos vád szerint Bethany Jo Mendenhall annak tudatában hagyta a két hónapos kicsit barátja felügyelete alatt, hogy az bántalmazni szokta. A kisbabának eltört az egyik karja, a kórházban pedig azt állapították meg, hogy korábban már mindkét karja és az egyik lába is eltörött. Mindkettőjüket letartóztatták.

A nő annak a Bruce Mendenhallnak a lánya, aki többek között Truck Stop Killerként vált ismertté, mivel kamionnal járva gyilkolt meg fiatal prostituáltakat több déli államban is. Jó példa az ő személye arra, hogy a sorozatgyilkosok nem feltétlenül magányos emberek, hanem lehet családjuk és képesek lehetnek látszólag beilleszkedni a társadalomba. Jelenleg Tennessee államban vár a tárgyalására, ahol nem csupán a gyilkosságok vádjaival kell szembenéznie, hanem azzal a vádponttal is, hogy a börtönben rabtársakat bízott meg szemtanúk meggyilkolásával.


Címkék: bruce mendenhall

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr931647498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Botfülű Suzan Boyle hasonmás · http://zoltanatya.blog.hu 2010.01.05. 21:58:01

Üdvözlöm!

Nagyon tetszik a blogja. Mondhatni hiánypótló. Kitartást kívánok hozzá.

Kizárólag amerikai sorozatgyilkosokról fog írni? Nem lesz olykor egy kis földrajzi elkalandozás?

Szívesen olvasnék más, például hazai elkövetőkről, mondjuk a Balástyai Rémről.

BUÉK

Szuzi

ussk · http://ussk.blog.hu/ 2010.01.05. 22:13:48

Üdv és BÚÉK, Szuzi.

Először is elnézést az előzetes moderációért és hogy nem jelent meg egyből a komment, csak véletlenül lett így beállítva, most már viszont jó.

Örülök, ha tetszik a blog. Azon gondolkodtam én is, hogy rövidebb hírcsokrokban megemlítem időnként, hogy mi történik a témában más országokban, de a magyar elkövetőkkel nem hiszem, hogy kiemeltebben foglalkozok majd. Róluk a hazai médiából könnyű értesülni, én pedig inkább az itthon kevésbé közismert, mégis érdekes eseteket és híreket szeretném bemutatni. (Pont a hiánypótlás miatt.)

Egyszer persze lehet, hogy lesz egy magyar elkövetőket bemutató sorozat, de még nagyon újkeletű a blog és egyelőre nem ez az irány.

Botfülű Suzan Boyle hasonmás · http://zoltanatya.blog.hu 2010.01.06. 00:09:27

Köszönöm a kimerítő válaszát és ésszerűnek, megfelelően átgondoltnak tartom elképzelését blogja további felépítésével/szerkesztésével kapcsolatban.

Amennyiben ezen a színvonalon és intenzitással folytatja a blogolást, borítékolom, hogy előbb-utóbb Index címlapon találja magát, ugyanis egy sokunkat érdeklő témát karolt fel . És ekkor majd fog kapni hideget-meleget, de kérem az esetleges negatív kritikák se szegjék kedvé. Túlnyomórészt frusztrált, megkeseredett emberek írják ki dühüket, örüljünk, hogy csak ezt teszik és nem sorozatgyilkolnak.:-)

Blogja külön erényének tartom a viszonylag rövid, lényegretörő posztokat.

Ha nem veszi tolakpdásnak megkérdezném, hogy mi a végzettsége és jelenleg mi a foglalkozása?

Üdvözlettel:
Szuzi

ussk · http://ussk.blog.hu/ 2010.01.06. 16:19:37

Ha jól gondolom, a kérdés igazából arra irányul, mennyire foglalkoztam komolyan a témával. Pszichológiával igen, tanultam is, hobbiból is, gyakorlati ismeretet is szereztem egy keveset. De azt a részét, amire itt van szükség (főleg a profilalkotás), autodidakta módon tanulom, tanulmányokból, elérhető FBI kiadványokból tájékozódva.

süti beállítások módosítása