Újabb testet találtak

2010.01.15. 11:37   ussk

 A nyugat-virginiai Clarksburgben találták a maradványokat és úgy sejtik, az a James Childers lehet a tettes, aki tavaly öngyilkos lett, miután a rendőrségnek küldött hangfelvételeken és levelekben bevallotta öt ember meggyilkolását. A rendőrség ezek közül csak két nő testét tudta felkutatni, illetve a mostani férfi áldozat lehet a harmadik, amennyiben igazuk van.

Childers afféle ezermester volt a környéken, akit mindenki jól ismert és kedvelt: olyannyira, hogy akiknek dolgozott, erősen hitetlenkedve fogadták, amikor kiderült, mivel foglalatoskodik még.

A sorozatgyilkosok öngyilkosságának gyakran az lehet az oka, hogy tetteikkel megpróbálják megvalósítani és megélni azt az álomvilágot, amelyben gyermekkoruk óra éltek, ez azonban egyfajta függőséghez vezet és a vágyott élményt nem hozza el maradéktalanul. Sokan akkor követnek el öngyilkosságot, amikor ez végleg tudatosul bennük. Előfordulhat az is, hogy valamiféle bűntudatot mégis éreznek (ez általában kiderülhet abból, milyen körülmények között találják meg az áldozatot, illetve ha például a gyilkos meglátogatja áldozata sírját). Ilyenkor szólhatnak a rendőrségnek és akár fel is adhatják magukat.


Címkék: james childers

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr561674172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Botfülű Suzan Boyle hasonmás · http://zoltanatya.blog.hu 2010.01.18. 23:53:53

Kedves USSK!

Kissé megkésve, de annál nagyobb szeretettel szeretném megköszönni a múltkori kimerítő válaszait, azok igen tanulságosak.

Akkor James Childers úr némiképp a "mi" Zolinkhoz, a Baléástyai Rémhez hasonlatos,aki szintén afféle tanyavilágbéli ezermester volt?

Esetleg tervez posztot olyan elkövetőkről, akik felfalták az áldozatukat? Gondolom USA-ban is történt hasonló eset, mit néhány éve Németországban, amikor a szadista homoszexuális, ha jól emlékszem villamosmérnök elkövető az interneten talált önkéntes mazochistát. Áldozata péniszét, mielőtt megölte, kisütötte és közösen fogyasztották el.

Annak idején különösen bosszantott, hogy én pont akkor heteken keresztül próbáltam eredménytelenül értékesíteni internetes hirdetés útján az autómat.

Talán ha ketten rámcsörögtek. Bezzeg, ha arra kerestem volna valakit, hogy megeszem...:-)

ussk · http://ussk.blog.hu/ 2010.01.19. 08:55:14

Igen és az a bizonyos német kannibál, Armin Meiwes nincs is egyedül a sikeres hirdetésével ilyen szempontból. Úgy látszik, az autókkal ellentétben itt nagyobb a kereslet, mint a kínálat. ;)

Nem tervezek posztot egyelőre, de belinkelek ide pár olyan amerikai kannibált, aki annak idején és azóta is a hírhedt esetek közé tartozik. Magyarul is megtalálható néhányuk életrajza itt:

sorozatgyilkosok.hu/

Sajnos nem engedi az oldal az aloldalak konkrét linkelését, így inkább felsorolok amerikai kannibálokat, úgy könnyebb kikeresni:

Albert Fish, Richard Chase, Jeffrey Dahmer, Ottis Toole, Hadden Clark.

És volt persze olyan eset is, amikor valaki drogok hatása alatt követett el kannibalizmust.

JeffreyD 2010.02.01. 14:43:07

ne feletsük ki a japán kannibált sem, igazi perverz állat...
www.sorozatgyilkosok.hu/Sagawa/Sagawa_eletrajz.html

JeffreyD 2010.02.01. 14:44:22

ha így linkelem akkor a képeket is meglehet nézni, persze csak erős idegzetűeknek (18+)
sorozatgyilkosok.hu/Sagawa/Sagawa_index.html

süti beállítások módosítása