Mendenhall bűnös

2010.01.17. 08:57   ussk
 

 Ezt mondták ki az esküdtek Nashville-ben abban a perben, amelyben a kamionos gyilkosságokkal gyanúsított Bruce Mendenhallt azzal vádolták, hogy még a tárgyalás előtt el akart tetetni néhány tanút láb alól (egy korábbi albérlőjét, annak fiát és Mendenhall egyik lányának korábbi udvarlóját). Két cellatársának ajánlott fel komoly összegeket, ha megteszik, azonban számos beszélgetésüket hangfelvételként rögzítették. Két nyomozó tervezett megölése is a vádpontok között volt, ezekről viszont nem készült felvétel.

Mendenhall tagadja egyébként, hogy bűnös lenne a kamionos gyilkosságokban, noha letartóztatásakor a kamionban fegyvereket, szexuális segédeszközöket, véres ruhákat és több nő DNS-ét is megtalálták. A módszere az agyonlövés volt. Májusban lesz ez első tárgyalása, addig megállapított óvadék nélkül tartják fogva.


Címkék: bruce mendenhall

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr171678599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása