Macon börtönben marad

2010.01.23. 08:36   ussk

 A most 30 éves férfit 2008-ban ítélték el két nő megölése és egy harmadik elleni gyilkossági szándék miatt (valójában összesen hét nő halálával kapcsolatban merült fel a gyanú). Az ítélet életfogytiglan, a feltételesen szabadlábra helyezés lehetősége nélkül. Matthew Macon ártatlannak vallotta magát, most pedig azt szeretné, ha enyhítenék a büntetést, ezt azonban egyből elutasították.

A férfi a 2000-es években követte el a gyilkosságokat és a kevésbé összeszedett támadók közé tartozik: betört az áldozatok otthonába, megerőszakolta, majd agyonverte vagy összeszúrkálta őket, végül mindenféle elrejtési szándék nélkül a helyszínen hagyta a testeket. Mivel ők nem nagyon tervezik meg a tetteiket, így jóval könnyebb elkapni őket.


Címkék: matthew macon

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr861694468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása