Vita Shawcross halála körül

2010.01.26. 08:31   ussk

 Arthur Shawcross 2008-ban, 63 évesen halt meg a börtönben, mert elzáródott egy artéria a tüdejében. Most az merült fel, hogy nem figyeltek oda eléggé a börtön egészségügyi dolgozói rá és közvetetten ez okozhatta a halálát. Két nővért gyanúsítanak, akik egyrészt nem ismerték fel, hogy gond lehet, másrészt figyelmen kívül hagyták Shawcross segítségkérését.

Shawcross problémás gyerek volt már eleve, majd később, amikor elvitték Vietnámba, azt állította, hogy megölt két helyi nőt és evett is belőlük. Számos házassága volt, azonban a nők igen hamar elhagyták. Első áldozata két kisgyermek volt, akiket a haláluk előtt megerőszakolt: azonban csak az egyikük meggyilkolásáért ültették le 25 évre. Igen hamar, 15 év után kiengedték és ez a momentum azóta is sok vitát kavart, hiszen Shawcross szabadulása után újabb gyilkosságokba kezdett. 12 nőt ölt meg, néhányat megcsonkított és azt állítja, némelyikükből evett is. Másodjára 250 évre, majd életfogytiglanra is ítélték.


Címkék: arthur shawcross

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr431702816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Abroncs 2010.03.02. 17:02:09

Minek engednek ki ilyen barmokat???

süti beállítások módosítása