Meghalt Kenneth C. Ponte

2010.01.28. 08:56   ussk


Őt gyanúsították egykor azzal, hogy elkövette a massachusettsi országúti gyilkosságokat a nyolcvanas évek végén, emiatt többek között a háza környékét is felásatták, azonban kellő bizonyíték hiányában elengedték. Akkoriban kilenc nő (drogfüggők és prostituáltak) maradványait találták meg az út mentén, kettő pedig eltűnt és azóta sem találják nyomukat. Az ügy azóta is megoldatlan.

Ponte eredetileg ügyvéd volt és arról számolt be, hogy a gyanúsítás tönkretette az életét és hiába mentették fel, mindenki összesúgott a háta mögött továbbra is. Amiatt kezdték el egyébként gyanúsítani, hogy négy áldozatot képviselt ügyvédként korábban és az egyik nő, akivel viszonya is volt, valószínűleg tudott Ponte droghasználatáról: azt sejtették, talán megzsarolta ezzel az információval.

Akik ismerték, azt mondták Pontéről, hogy a vádak után összetört: fel kellett hagynia ügyvédi karrierjével, súlyosbodott drogfüggősége, kisebb lopásokon kapták és a macskája elhanyagolása miatt állatkínzással is megvádolták. Amikor megtalálták a holttestét, a lakása padlóját szemét borította. Halálát egyébként nem tartják gyanúsnak, de a konkrét okot még nem állapították meg.

A massachusettsi országúti gyilkosságok másik gyanúsítottja, Anthony deGrazia letartóztatása után öngyilkos lett.


Címkék: kenneth c ponte

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr731708338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása