Jefferson Davisben felvonultak az áldozatokért

2010.02.01. 09:51   ussk

 2005 óta nyolc holttestet találtak Jefferson Davisben, a tettes azonban nincs meg. Az áldozatok között vegyesen vannak feketék és fehérek is, akik javarészt prostituáltak voltak a környék szegény részeiről. A nyomozás során magukat a rendőröket is meggyanúsították és egyébként is nagy a bizonytalanság az ügyben, amit nem segít az, hogy a testeket erősen oszló állapotban találták meg, így a legtöbb esetben a halál okát sem nagyon tudták megállapítani.

Az áldozatokért tartottak most menetet a hozzátartozók immár másodjára: bár első alkalommal 200 körüli fő jelent meg, idén igen megcsappant a számuk. A megemlékezés egyszerre volt szomorú és vidám, a louisianai feketék hagyományaira jellemző módon. Az eseményt egyébként az egyik áldozat családja szervezte a nő születésnapjának évfordulójára.

A hozzátartozók azt kérték, bárki, aki tud valamit, szolgáltasson információt, akármilyen jelentéktelen is legyen az, és egyben kérték azt is, hogy a rendőrök is áruljanak el többet arról, hol tart most a nyomozás.


Címkék: megoldatlan

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr931718890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása