A Westside Rapist fia gyanúsított

2010.02.02. 10:04   ussk

 Fegyveres rablást kísérelt meg a rendőrség szerint Los Angelesben egy sokkolóval David Victor Thomas, John Floyd Thomas 22 éves fia, azonban meglátták és a szemtanúk el is fogták. Az ifjabb Thomast egyébként nem erőszakos támadóként tartják számon, főként droggal kapcsolatos ügyek miatt került összetűzésbe eddig a joggal. 

Most azt vizsgálják, összekapcsolható-e más sokkolós támadásokkal a környéken. Ma hallgatják meg, addig pedig 70 ezer dolláros óvadékot szabtak ki rá. A támadást egyébként biztonsági kamera is rögzítette.

Az apját tavaly tartóztatták le a hetvenes és nyolcvanas években elkövetett gyilkosságokért és nemi erőszakért: először Los Angelesben, később Claremontban tűntek fel a nagyon hasonló esetek. Idős fehér nőket erőszakoltak, majd fojtottak meg, végül pedig párnát tettek az arcukra. John Floyd Thomast hétrendbeli gyilkossággal vádolják, de a rendőrség biztos benne, hogy ennél jóval több áldozat volt.


Címkék: john floyd thomas

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr981722046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása