Gyilkosság mindig ugyanazon a napon?

2010.02.10. 09:52   ussk

 Legalábbis Utahban, West Valley City-ben és Taylorsville-ben nem zárták ki ennek a lehetőségét, így tegnap sokkal nagyobb figyelmet fordított a rendőrség a járőrözésre, már csak azért is, hogy megnyugtassák ezzel a városlakókat. Ugyanis 2006-ban és 2008-ban is február 9-én történt egy-egy gyilkosság, a rendőrök szerint pedig a tettes mindkét esetben ugyanaz a férfi volt. 2010 újra páros év, így úgy döntöttek, különlegesen nagy figyelmet szentelnek ennek a napnak idén.

Az elkövető azonosságában azért ilyen biztosak, mert mindkét helyszínen rendelkezésükre állt DNS a vizsgálatokhoz, a minták pedig egyeztek. Az áldozatok egyébként latin származású nők voltak. A szemtanúk szerint az egyik áldozat lakásánál aznap megjelent egy férfi kólával és chipsszel, megütötte a nőt és betuszkolta a házba. Az ő személyleírása alapján a tettes huszonéves, átlagos testalkatú latin férfi, hátrafésült rövid fekete hajjal.

A rendőrség egyelőre nem meri egyértelműen kijelenteni, hogy sorozatgyilkosról van szó.


Címkék: megoldatlan

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr61744875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása