Zaklatással vádolják az ügyvédet

2010.02.17. 15:02   ussk

 Továbbra is elnézést a rövid posztokért, még mindig nem akar jóban lenni velem a net. Addig is csak röviden:

Thomas Zoesch a kilencvenes évek közepén védte David Spanbauert, most pedig őt magát vádolják szexuális zaklatással, ami az áldozat otthonában történt. A nő ismerte Zoescht, meghívta a lakására, ám az ittas férfi erőszakossá vált, amikor el akarta küldeni. A nő beszámolt arról is, hogy korábban is zaklatta már Zoesch.

Zoesch korábbi ügyfelét, David Spanbauert a kilencvenes években két kislány megerőszakolása és megölése miatt ítélték el, valamint egy fiatal nő meggyilkolásáért és számos nemi erőszakért (korábban már ült többször is emberrablásért és nemi erőszakért). Több mint 400 évet kapott összesen és leghamarabb is csak 2191-ben helyezhették volna szabadlábra. 2002-ben halt meg szívproblémák miatt. (A képen az ügyvéd látható.)


Címkék: david spanbauer

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr41766352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása