Guillory: kitűzték a tárgyalást

2010.02.25. 10:15   ussk

 A louisianai Jeffery Lee Guillory tárgyalása március 2-án fog kezdődni: a vád szerint Lafayette-ben megtámadott egy nőt, akit egy erdőbe hurcolt, megvert és akinek elvitte a pénztárcáját. A nő Guillory balszerencséjére életben maradt, így azonosítani tudta támadóját. A megtámadott nő esetében Guillory ártatlannak vallja magát. Az áldozat egyébként az arcán és a nyakán szenvedett sérüléseket, illetve eltört a bokája. Guillory-t 2008-ban tartóztatták le, azóta börtönben van.

A 43 éves férfi ellen három, 1999 és 2002 között Baton Rouge-ban elkövetett gyilkossággal kapcsolatban is vádat emeltek, ezeket azonban más alkalommal tárgyalják. A rendőrség további halálesetekben is gyanítja Guillory részvételét.


Címkék: jeffery lee guillory

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr871788902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása