Közzétették Alcala fotóit

2010.03.12. 10:56   ussk

 Több mint száz fotót hozott nyilvánosságra a rendőrség a több száz közül, amelyeket a frissen halálra ítélt és mostanában Dating Game Killernek és Bachelor No. 1-nak keresztelt Rodney Alcala készített a hetvenes években fiatal nőkről. Arra kérték a lakosságot, hogy próbálják azonosítani a rajtuk szereplőket, hátha kiderül, hogy akadnak közöttük eltűnt személyek. A fényképeken egyébként beállított pózokban szerepelnek a modellek és található köztük akt és erotikus fotó is. A helyszínek gyakran városon kívüli, elhagyatott területek voltak, néhány fotón pedig úgy tűnik, a modell nem egészen van magánál.

Alcala, aki egyébként a Kaliforniai Egyetemen szerezte diplomáját és Roman Polanskitól is tanult, fényképezőgépét és fotóit használta arra, hogy kapcsolatba kerüljön áldozataival (és megölésük után valószínűleg újra lefotózta őket). A fényképeket még annak idején Alcala letartóztatásakor találták egyrészt a lakásán, másrészt Seattle-ben, ahol helyet bérelt számukra és az áldozatoktól szerzett trófeák számára egy raktárban.

A rendőrség szerint már többen is jelentkeztek, akik jelezték, ők szerepelnek a fotókon, olyan azonban még nem akadt, aki eltűnt személyt jelentett volna. Néhány fotó hátulján szerepelt a lányok címe is, így a rendőrség felkutatta őket, azonban közülük sem tűnt el senki. Azt a lehetőséget kizárták, hogy visszavonják a halálbüntetést, ha Alcala azonosítja a modelleket.

A fotókat itt lehet megnézni.

A CNN közben továbbra is a tévés vetélkedővel foglalkozik:


Címkék: rodney alcala

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr301833701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása