Már hat eltűnt személyhez lehet köze Alcalának

2010.03.19. 09:25   ussk

Egyre-másra kerülnek elő az eltűnt személyek a most 66 éves Rodney Alcala körül. A 2000 megtalált fénykép közül, amelyeket Alcala a hetvenes években készített, majdnem 150 fotót tett közzé néhány napja az Orange megyei rendőrség annak reményében, hogy még több áldozatot tudnak a jelenleg öt gyilkosság miatt elítélt Alcalához kötni. A férfit a fotók mellett az ország több pontján is gyanúsítják egy vagy több gyilkossággal, de hangsúlyozzák, hogy az ez irányú nyomozás még nagyon kezdeti stádiumban van.

Megszólalt egy connecticuti pszichiáter is közben, aki saját magát azonosította az egyik fotón és annak idején 17 évesen állt modellt Alcalának, aki a szomszédja volt (a fenti képen ez a fotó látható). A nő arról mesélt, hogy Alcala, aki fiatalon sármos latin férfiként nagyon is bizalomgerjesztő volt, azzal próbálta meg elkápráztatni, hogy a Mensa tagja (a férfinak valóban 160-as IQ-ja van), másképp azonban nem közeledett hozzá soha. Alcala az anyja jelenlétében mutatott fotókat a fiatal szomszédlánynak és a nő azt mondja, csak később, felnőtt fejjel jött rá, hogy Alcala anyjának arcán ezekben a pillanatokban valójában undort látott. Elmesélte azt is, hogy még Alcala autójában is ült, mivel a férfi egyszer-kétszer felajánlotta neki, hogy elviszi kocsival. A nő egyik barátja később figyelmeztette a családot, hogy Alcala ült már brutális bűncselekményért és nem árt vigyázni vele, nem sokkal később pedig le is tartóztatták a férfit Robin Samsoe meggyilkolásáért. (És egészen pár évvel ezelőttig ő volt az egyetlen, akit összefüggésbe tudtak hozni vele.)


Címkék: rodney alcala

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr671851648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása