Blake bevallott egy gyilkosságot

2010.03.30. 08:55   ussk

 Ohioban a 65 éves Eugene Blake jelenleg is gyilkosság miatt tölti börtönbüntetését, azonban bevallott egy újabbat is nemrégiben, amely még 1982-ben történt Bridgeportban. Az ügyben a halálbüntetést elkerülendő, bűnösnek vallotta magát és tegnap ítélték el 20 évtől életfogytiglanig terjedően. Az áldozat családjának kérésére nem osztották meg a gyilkosság részleteit és Blake is csak annyit mondott, borzalmas bűncselekmény volt. Annyit azért lehet tudni, hogy az áldozatot Mark Withersnek hívták és egy parkban tartózkodtak egy autóban a barátnőjével. Blake lelőtte Witherst, a lányt pedig megerőszakolta.

Blake-et egyébként először 1967-ben ítélték el egy nő megöléséért, azonban 1979-ben szabadlábra helyezték. Másodjára 1984-ben ítélték el, amikor megerőszakolt és megölt egy 13 éves lányt. Ezzel a büntetéssel kapcsolatban 2011-ben kérhette volna a szabadlábra helyezését, de a tegnap megítélt büntetés most hozzáadódik ehhez, így valószínűleg Blake nem nagyon jut már ki élve a börtönből.


Címkék: eugene blake

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr191880008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása