Ismét vádat emeltek Sowell ellen

2010.04.02. 09:30   ussk

 Aki követi itt a blogon a clevelandi Anthony Sowell útját a tárgyalásáig, az bizonyára emlékszik arra, hogy pár hete akadt egy nő, aki nemi erőszakkal vádolta meg, de nem igazán vették kézpénznek, amit mond, mivel egy próbaidőn lévő kábítószerfüggőről van szó, aki pont akkor beszélt az erőszakról, amikor saját maga állt bíróság előtt. Nos, úgy alakult, hogy mégis hitelesnek bizonyult a beszámolója annyira, hogy vádat emeljenek (PDF-ben itt) az 50 éves Sowell ellen az ügyben. (A nő ismert olyan részleteket, amit mások nem, illetve szemtanúk is megerősítették, hogy látták Sowell-lel.)

2008 szeptemberében történt az eset, a 36 éves nő szerint Sowell azzal hívta be magához, hogy ma van a születésnapja és senki sem ünnepel vele. Ahogy a többi áldozat is, aznap este ő is együtt kábítószerezett Sowell-lel, majd a férfi megütötte és megerőszakolta. Arról is írtam korábban, hogy látott is a fürdőszobában valamit, ami egy ragasztószalaggal körbetekert testre hasonlított, de akkor ezt a gondolatot elhessegette. A nőt Sowell azzal engedte végül el, hogy ne beszéljen senkinek a történtekről.

Sowellnek összesen 95 vádpontja gyűlt már össze tavaly ősz óta, amikor is a tíz holttestet és a koponyát megtalálták a házában. Ezekben szerepel több nemi erőszak, egy megkísérelt nemi erőszak, valamint gyilkossági kísérlet is.

A halottkém közben közreadta a részleteket a holttestekről: a nőket ruhadarabokkal, övvel, zsinórral és kötéllel fojtották meg, néhányukat pedig valószínűleg puszta kézzel. Két nő csuklóját, valamint három nő csuklóját és bokáját ruhadarabokkal és cipőfűzővel kötözték meg. Négy nőt deréktól lefelé ruhátlanul találtak, egyet pedig teljesen meztelenül, neki ki volt peckelve a szája. Két holttest esetében nem tudták megállapítani a halál okát, annyira előrehaladottak voltak a bomlási folyamatok. Kilenc nő szervezetében kokaint vagy antidepresszánsokat találtak. Az udvarban elásott öt nőt ragasztószalaggal vagy vezetékekkel körbetekert szemeteszsákokban találták meg. A műanyagzacskóban tárolt koponyára egy vödörben bukkantak rá.

 


Címkék: anthony sowell

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr311888773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása