Alcala visszatért a halálsorra

2010.04.04. 09:23   ussk

Visszavitték Rodney Alcalát San Quentinbe a halálsorra, rögtön egy nappal azután, hogy hivatalosan is elhangzott a halálos ítélet öt ember meggyilkolása miatt (a képen a legfiatalabb áldozat, Robin Samsoe családja látható). Az Orange megyei seriffi hivatalnak összesen tíz napja volt erre. Miután 2003-ban visszavonták az 1986-os halálbüntetését, az Orange megyei börtönbe került és ott tartották egészen mostanáig. Mint ismeretes, most kerül összesen harmadik alkalommal a halálsorra, de ez az első eset, hogy sorozatgyilkosként. Rajta kívül jelenleg 700 ember vár a kivégzésére Kaliforniában, ahol kicsit meglepő, hogy több embert ítélnek mostanában halálra, mint Texasban. Ennek ellenére ritkán végeznek ki valakit: 1978 óta, amióta újra bevezették a halálbüntetést, mindössze 14 embert végeztek ki, ebből négyet Orange megyéből. A halálbüntetés egyébként egyrészt automatikus fellebezést von maga után, másrészt nem hivatalosan is visszatartanak egy-egy kivégzést az államban, amíg az ügyvédek szövetségi szinten perre viszik az ügyet azzal, hogy a méreginjekció alkotmányellenes.

Közben egy Rodney Alcala által írt levél is felkerült a netre eladásra, úgy látszik, őt sem kerüli el a sorozatgyilkos-biznisz, ráadásul ugyanaz a weboldal árulja, mint aki néhány hónapja Anthony Sowell leveleit is. Sowellhez képest elég olcsón, 95 dollárért lehet hozzájutni a levélhez. Ráakadtam egy nagyobb méretű, kisatírozatlan verzióra is és mivel toronymagasan Alcala foglalkoztatja legjobban az olvasókat a statisztika szerint, le is fordítottam:

Eric!

 

Az I.22-én keltezett, II.22-én feladott levelét megkaptam II.26-án.

Bocsánat a késlekedésért, de nagyon el voltam foglalva a tárgyalással, ami most már lecsendesülőben van és hamarosan véget ér.

Aránylag keveset tudok a számítógépekről, de szerencsém volt és jóváhagyták, hogy alkalmanként használhassak egy laptopot, amit egyszerre volt idegesítő és szórakoztató megtanulni kezelni.

Néhány rövid videót szerkesztgettem a Movie Makerrel, és képeket a Photo Galleryvel és az Infraview-val.

Ez most csak egy rövid levél, mivel egy halomnyi munka vár rám, amíg még lezajlik a tárgyalás.

Ha nem gond és ha van rá ideje, talán letölthetne néhány olyan fotót Neve Campbellről, ahol bikiniben van vagy legalábbis látszanak a lábai. Szerepelt egy sorozatban és volt egy filmje, amiben táncosnőt játszott.

Köszönöm a levelét.

Tisztelettel:

Rodney

 

 


Címkék: rodney alcala

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr971893347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása