Közel a letartóztatáshoz

2010.04.13. 08:43   ussk

 A New York államban található Yonkers nyomozói azt mondják, hamarosan le fogják tartóztatni azt a személyt, aki felelős lehet az 1989 és 1996 között Yonkersben történt három nemi erőszakért és gyilkosságért. A megkötözve megtalált áldozatok közül kettő bronxi volt, a harmadik Greenburghből származott és mindhármukat megfojtották. DNS-minta bizonyítja, hogy a három emberölést ugyanaz a férfi követte el.

A nyomozók annak idején számos szemtanút kikérdeztek, sőt, még más államokba is átutaztak, hogy biztosan mindenkit felkutassanak, aki tudhat az üggyel kapcsolatban valamit. 2004-ben végre sikerült elkészíteni egy fantomképet az elkövetőről, amihez annak a motelnek a dolgozója nyújtott segítséget, ahol az egyik gyilkosság történt. A motelben dolgozó férfi azt is elmondta, hogy a gyanús férfi úgy viselkedett, mint egy macsó.

A férfiról egyelőre nem nagyon akarnak semmit elárulni, illetve azt sem, hogy mikorra tervezik a letartóztatást.


Címkék: francisco acevedo

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr651916767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása