Alcala: egy lehetséges áldozat kihúzva

2010.04.18. 08:57   ussk

 Három nő ügyében kezdtek el néhány hete újra nyomozni a rendőrök Washington államban, abban a reményben, hogy a pár hete halálra ítélt Rodney Alcalához tudják kötni az eseteket. Egyikük, Cherry Greenman 1976-ban tűnt el és azóta sem találták meg a holttestét sem. Őt eredetileg a szintén az államban tevékenykedő Green River Killerhez igyekeztek kötni (sajnos akkoriban gyakorlatilag egymást váltották Seattle-ben és környékén a sorozatgyilkosok), de nem tudták vele összekapcsolni.

Alcala úgy került a képbe, hogy azok között a fotói között, amelyeket közzétett az Orange megyei rendőrség és amelyeket eredetileg Seattle-ben találtak meg, néhány internetes hozzászóló Greenmant is felfedezni vélte. Ez feltűnt az egyik helyi nyomozónak és elkérte a képeket jobb minőségben is a kaliforniaiaktól, hogy alaposabban megnézhessék őket. Megmutatták a Greenman családnak is, akik azt igazolták, hogy nem Cherry Greenman látható a fotókon.

A másik két lehetséges áldozatnak megtalálták a holttestét annak idején, így jelenleg arra várnak, hogy összevethessék a náluk talált DNS-t Alcala DNS-ével. Ezt a két esetet csak pár hónap választotta el egymástól és akad is néhány hasonlóság közöttük és a kaliforniai gyilkosságok között (főleg az, hogy őket is beállított pózokba rendezte a gyilkosuk).


Címkék: rodney alcala

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr571930905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása