Megemlékezés az áldozatokról Rocky Mountban

2010.04.26. 09:01   ussk

 Tegnap megemlékezést tartottak az észak-karolinai Rocky Mountban azokért az áldozatokért, akikkel nagy valószínűséggel sorozatgyilkos végzett. 2005 óta legalább tíz nő halálával és kettő eltűnésével hozták összefüggésbe, áldozatai pedig főleg fekete prostituáltak voltak drogproblémákkal, akiket a városon kívüli erdős területeken találtak meg. A rendezvényen többek között a megyei seriff is beszélt és arról biztosította a hozzátartozókat és barátokat, hogy komolyan veszik az ügyet annak ellenére, hogy nem osztanak meg minden információt. 

A 31 éves Antwan Maurice Pittman személyében egyébként van egy gyanúsított is, akit tavaly szeptemberben tartóztattak le és bár csupán egyetlen gyilkossággal vádolták meg, legalább öt további áldozat esetében merült fel a neve. Pittman egyébként regisztrált szexuális bűnöző és DNS segítségével tudták összekötni azzal az áldozattal, akinek halálával kapcsolatban megvádolták.

A nyomozás továbbra is nagy erőkkel folyik, két héttel ezelőtt például 100 főt mozgósítottak a Nemzeti Gárdától, hogy átfésüljék azt a területet újabb áldozatok után, ahol korábban már öt holttestet találtak.


Címkék: antwan maurice pittman

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr661951914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása