Sowell háza belülről

2010.05.02. 08:55   ussk

4500 fotó készült összesen annak a clevelandi Anthony Sowellnek az ügye során, akit tavaly ősszel tartóztattak le, miután tizenegy nő (fekete prostituáltak) maradványait találták meg a házában. A módszere az volt, hogy drog vagy alkohol felajánlásával édesgette be áldozatait a házba, ahol azután mámoros állapotukban támadott rájuk és fojtotta meg őket madzagokkal, vezetékekkel. A testeket főleg a pincében és a kertben ásta el szemeteszsákokba tekerve, de akadtak még el nem ásott holttestek is a házban. Most a rendőrség a 4500 fotóból közzétett néhányat, amelyeken Sowell udvarát és házát láthatjuk belülről és amelyeket itt lehet végignézni (18+ figyelmeztetés: bár a kevésbé sokkoló helyszíni fotók közé tartoznak, azért akad rajtuk egy-két holttest).

Fűznék hozzájuk egy kis magyarázatot is, hogy könnyebb legyen értelmezni, mikor mit látunk, mert nem biztos, hogy egyértelmű: a 3. fotón az a vödör szerepel, amelyben a koponyát találták. Az 5-6. képen két olyan áldozatot látunk, akiknek testét Sowell a szobában tárolta, közöttük egy ásóval. Sowell háza elég nagy volt, ő azonban csak az egyik felét használta: láthatjuk, hogy bár nagy a rendetlenség, vannak olyan szobák is, ahol nagyobb rend uralkodik (például találkozhatunk egy tiszta és egy kevésbé tiszta fürdőszobával, a tiszta az 59., a másik a 15. kép). Illetve láthatunk olyan madzagokat, ruhadarabokat is, amelyeket Sowell az áldozatok megfojtására használhatott.


Címkék: anthony sowell

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr921967915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása