Kitekintés Dél-Afrikába

2010.05.17. 10:29   ussk

 Néhány napja a dél-afrikai Lenasiában (Johannesburg egyik külső területén) megtalálták valószínűleg annak a nőnek a holttestét, aki két éve tűnt el és aki korábban egy férfi ügyében tanúskodott a bíróságon. A nő koponyáját egy favágó vette része a vasúti sínek mentén található elhagyatott részen. Ugyanezen a környéken már februárban is találtak egy erősen bomló állapotban lévő női testet, illetve a múlt évben még további ötöt. Meztelenül vagy félmeztelenül bukkantak rájuk, a vizsgálatok pedig azt mutatták, hogy megerőszakolták őket. Többségük azonosítatlan.

A rendőrség feltételezése szerint egy (vagy akár több) sorozatgyilkos rabolhatta el az áldozatokat különböző környékekről, majd a nemi erőszakot és a gyilkosságokat Lenasia bozótos részein követhették el. Ezt erősíti az is, hogy az egyik azonosított áldozat egy Lenasiától messze eső területről származott. Az egyik gyilkosságért le is tartóztattak egy férfit, akit telefonbeszélgetései kevertek gyanúba. Azt tervezik, hogy átfésülik a területet újabb áldozatok után kutatva.

A frissen talált holttestet még nem azonosították ugyan, viszont a vele együtt előkerült ruhák egyeznek azokkal, amelyekben a két éve eltűnt nőt utoljára látták. Az öltözéket a nő mellett helyezték el a sekély sírban, egy matrac alatt. Ugyanitt azonban találtak egy másik öltözéket is, így meglehet, hogy az elkövető nem csak vele végzett. A közelben egyébként használt óvszerek is előkerültek.


Címkék: az államokon kívül

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr642009425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása