Magánnyomozót fogadtak a hozzátartozók

2010.05.18. 09:00   ussk

A Colonial Parkway Killer 1986 és 1989 között tevékenykedett Virginiában és olyan fiatal párokat támadott meg az autójukban, akik egy kis magányra vágytak. Az első két áldozat egy leszbikus pár volt, akiknek nem tűnt el semmilyen értéke a kocsiból és nem volt jele, hogy küzdöttek volna a támadó ellen. Nem erőszakolták meg őket, viszont valószínűleg megkötözték és fojtogatás nyomait lehetett felfedezni rajtuk, mielőtt elvágták volna a torkukat. További három pár járt hasonlóképpen a következő pár évben, ezek közül egy esetben azonban a testeket nem találták meg, csak a járművet. Azt feltételezik, a tettes rendőr lehetett vagy legalábbis rendőrnek adhatta ki magát.

Pár hónappal korábban az FBI úgy döntött, újra előveszi az ügyet és kiszivárogtatott néhány helyszíni rendőrségi fotót, viszont úgy tűnik, az áldozatok családjai nem nagyon bíznak már bennük és inkább maguk béreltek fel egy magánnyomozót. Steve Spingolának hívják és maga is rendőrként kezdte, majd az FBI Nemzeti Akadémiájának keretein belül is tanult (ami szintén Quanticóban van, de nem egyenlő az FBI Akadémiával) és egy olyan gyilkossági szakértő, aki többek között a profilalkotáshoz is ért, valamint több egyetemen és főiskolán is tart előadásokat. Profilozta például Walter Ellist is, mielőtt elfogták volna. Emellett egyébként június elején kutyákkal is megpróbálják kerestetni a máig nem talált pár holttestét.


Címkék: megoldatlan

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr182012040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása