40 évvel ezelőtti fojtogatások után nyomoznak

2010.05.25. 10:48   ussk

 Méghozzá egy Nolan Ray George nevű férfivel kapcsolatban, aki korábban 22 évet ült két nő megöléséért. Nolant nemrégiben kutatta fel egy újságíró Ameliában, akinek a férfi akkor azt mondta, hogy leülte a büntetést a gyilkosságokért, úgyhogy most már hagyják békén. Néhány nappal később viszont, miután a főbérlője olvasta a történetét, ki akarta lakoltatni, mire a 67 éves George megfenyegette őt. Emiatt a férfit letartóztatták, a maximális büntetés 120 nap elzárás lehet. Emellett több, különböző államokban (Ohio, Kentucky, Michigan) elkövetett gyilkossággal kapcsolatban is felmerült most a neve.

Eredetileg egyébként 1968-ban tartóztatták le, miután megfojtott egy 23 éves terhes nőt a saját fehérneműjével a michigani Lake Orionban. George azt mondta az esetről, hogy egy bárban találkoztak, majd elvonultak szeretkezni és amikor felébredt, már csak azt vette észre, hogy megfojtotta a nőt. Ezért 12 évet ült.

1982-ben aztán újabb halálesettel gyanúsították meg: egy 22 éves, szintén terhes nőt találtak saját harisnyájával a nyaka körül egy erdős részen Butler megyében. Itt kiderült, hogy a nő még élt, amikor George az erdőben hagyta és a halál oka végülis hipotermia volt, így a férfi ezért 10 évet ült.

Végül 1992-ben engedték ki és bár nem tiszta, merre járt ezután, de úgy gondolják, sok helyen megfordult az ország keleti részén. Azt a hét nőt, akiknek az ügyében most nyomoznak, mind megfojtották, többnyire a harisnyájukkal vagy a fehérneműjükkel. A legtöbb eset 1967-68-ból származik, de akad 1982-es is. A nyomozók egyébként azt mondják, egyelőre még nem nevezik gyanúsítottnak George-ot.


Címkék: nolan ray george

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr462029635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása