Eladó Joel Rifkin háza

2010.05.28. 09:23   ussk

424 500 dollárért (majdnem 100 millió forintért) árulják annak a Joel Rifkinnek a házát, akit 1994-ben kilenc nő megöléséért ítéltek el. New York államban, East Meadowban található az 1952-ben épült, négy hálószobás, két fürdőszobás épület, ahol Rifkin nem csupán lakott, hanem több áldozatával is itt végzett, sőt, az egyik testet a garázsban tárolta. Annak idején a rendőrség egyébként rengeteg, sorozatgyilkosokkal és különféle bűncselekményekkel foglalkozó, újságokból kivágott cikket talált itt.

Rifkin 1989 és 1993 között követte el a gyilkosságokat, áldozatai főleg prostituáltak voltak. Első áldozatát feldarabolta és egy folyóba dobta a testrészeket, majd később további 16 gyilkosságot vallott be (bár csak kilencért ítélték el). Végül utolsó áldozata buktatta le: mivel rendszám nélküli autóval közlekedett, kiszúrták a rendőrök és üldözni kezdték. Miután Rifkin karambolozott egy villanyoszloppal, a rendőrök arra lettek figyelmesek, hogy a kocsiból furcsa szag árad és így találták meg az utolsó áldozat holttestét. Rifkin jelenleg 203 évtől életfogytiglanig terjedő büntetését tölti, a többi rabtól elkülönítve, mivel többször okozott gondot, például összeverekedett Colin Ferguson tömeggyilkossal, miután összevitatkoztak azon, hogy ki kettejük közül a nagyobb gyilkos.


Címkék: joel rifkin

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr112037326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása