Sorozatgyilkos Detroitban?

2010.06.17. 09:08   ussk

Ezen a véleményen van egy volt michigani képviselőnő, Mary Waters, miután Detroit keleti részén az ötödik holttestet találták meg rövid időn belül. Az áldozatok mind fekete nők voltak és akadtak közöttük prostituáltak is. Waters szerint a környéken élő nők rettegnek és nem nagyon mernek buszmegállóban ácsorogni vagy egyedül járni.

A helyi rendőrség szerint azonban nem valószínű, hogy sorozatgyilkosról lenne szó, mert nagyon eltérnek az esetek egymástól. Watershez ennek ellenére csatlakozott egy csapat önkéntes, akik szóróanyagokkal járták körül a környék házait és figyelmeztettek minden nőt, hogy ne stoppoljanak, ne menjenek sehova egyedül és nagyon figyeljenek oda. Waters egyébként Eric Holderhez, az amerikai igazságügy-miniszterhez fordult és arra kérte, hogy állíttassa rá az FBI-t az ügyre. Az FBI még nem reagált.

Waters egyébként jó ismerőse már az FBI-nak, hiszen utána is nyomoztak nemrégiben egy vesztegetési ügyben. Waters végül bűnösnek vallotta magát és augusztusban hirdetik ki az ítéletét.


Címkék: megoldatlan

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr442088186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása