Túladagolás helyett sorozatgyilkosság

2010.06.25. 08:39   ussk

1987-ben Atlantic Cityben egy drogfüggő nő holttestére akadtak egy üres parkolóban. Egy férfi, Dellmus Colvin amiatt került a képbe, hogy megbolygatta a helyszínen található bizonyítékokat, de aztán ennyiben maradt az ügy, mivel az áldozat szervezetében halálos mennyiségű kokaint találtak, így azt állapították meg, hogy a halál oka túladagolás volt. Tavaly azonban arról értesült a helyi rendőrség, hogy az 50 éves Colvin Ohióban hat nő megöléséért tölti éppen büntetését és utánajártak az ügynek. Azt mondják, elegendő bizonyítékot találtak Colvin ellen (bár nem részletezték, hogy mit), hogy vádat emeljenek a túladagoltnak hitt prostituált megfojtása miatt és ez most meg is történt.

Az egykori kamionsofőrt négy éve két nő megölésével vádolták meg és hogy elkerülje a halálbüntetést, a két eseten kívül további három gyilkosságot vallott be, illetve később még egyet. Az áldozatok mind kábítószerfüggő prostituáltak voltak és mindannyiukat megfojtották.


Címkék: dellmus colvin

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr272108412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása