Lesz tárgyalás vagy sem?

2010.06.26. 10:28   ussk

Ezt találgatják hétfőig Pennsylvaniában, ahol újabb gyilkossággal, illetve gyilkossági kísérlettel vádolnak egy korábban már elítélt férfit, a kamionsofőr Adam Leroy Lane-t. A megölt áldozat hozzátartozói azt szeretnék, ha nem lenne, mivel túl fájdalmasnak érzik a történteket ahhoz, hogy újraéljék a tárgyaláson. Azt kérték, Lane-nek ajánljanak fel vádalkut, hogy amennyiben bűnösnek vallja magát, nem ítélik halálra.

Időrendben a következő esetekhez lehet vagy van köze Lane-nek: a legkorábbi, 1996-os ügyben egyelőre csak kikérdezik, itt egy rendőr meggyilkolásával kapcsolatban merült fel a neve Észak-Karolinában. A többi eset mind 2007 júliusában történt, pár napos eltéréssel: július 13-án a pennsylvaniai Dauphin megyében betörtek egy 42 éves nő otthonába és elvágták a torkát, majd 17-én pontosan ugyanez történt egy York megyei nővel is, aki a nappalijának kanapéján aludt. Az utóbbi esetben az áldozat életben maradt és ez az a két ügy, amiben most kell bűnösségét illetően nyilatkoznia majd Lane-nek. A két másik eset, ami miatt már korábban elítélték, két másik államban történt. Július 29-én New Jerseyben, szintén saját otthonában vágták el a torkát egy nőnek: ebben az ügyben Lane bűnösnek vallotta magát és 50 évet kapott. Július 30-án Massachusettsben tört be egy 15 éves lányhoz, meg is támadta, ám a lány szülei észrevették, lebirkózták, kihívták a rendőröket és végülis így sikerült kézre keríteni a férfit. Itt is bűnösnek vallotta magát és 25-től 30 évig terjedő szabadságvesztést kapott. Elfogásakor sok érdekes dolgot találtak nála, például dobócsillagokat, késeket, madzagot, amit a rendőrség szerint fojtogatásra szántak, illetve egy Hunting Humans című filmet, amely egy sorozatgyilkos ténykedéséről szól.


Címkék: adam leroy lane

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr332111113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.26. 12:51:22

Nagyon örülök hogy rátaláltam a blogra, remek és hiánypótló!

candyfan 2010.06.27. 21:28:41

Csatlakozom,Nekem is nagyon tetszik,örömmel olvasom :)

süti beállítások módosítása