Tologatják a meghallgatást

2010.07.13. 08:50   ussk

Derrick Todd Lee-ről egyszer-kétszer már írtam itt, a louisianai férfi Baton Rouge környékén szedte áldozatait a kilencvenes években és a kétezres évek elején. Eddig két esetben ítélték el (tényleges életfogytiglant, illetve 2004-ben méreginjekció általi halálbüntetést kapott), összesen azonban hétre tehető áldozatai száma. Több esetben a lakásukból vitte el az áldozatokat (akik egy kivétellel mind fehér nők voltak), majd megfojtotta vagy megkéselte őket és gyakran vitte el a mobiltelefonjaikat.

A halálbüntetést szeretnék persze megfellebbezni, ám a bíró kénytelen volt négy hónap haladékot adni ezzel kapcsolatban Lee ügyvédeinek. Arra hivatkoztak, hogy túl sok dolgot kell átnézniük, például még a majdnem 600 darabra rúgó bizonyítékkal sem végeztek. Ez az áldozatok rokonait eléggé elkeserítette, mivel a védelem (és ezzel együtt Lee kivégzése) kapott már egy hat hónapos haladékot korábban.

Lee egyébként állítólag lefogyott és az utóbbi időben orvosi kezelésre szorult, de hogy pontosan mivel kapcsolatban, azt nem tudni.


Címkék: derrick todd lee

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr52148241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása