A marylandi gyilkos túlélői

2010.07.23. 08:51   ussk

Marylandben néhány napja gyanúsítanak egy férfit négy tavalyi gyilkossággal, két anya és lányaik megölésével. Nem sokat tudni róla, de egy házaspár arról értesült, hogy amikor tavaly megtámadta őket az otthonukban két férfi, a gyanúsított is köztük volt.

A férj arra ébredt, hogy két fegyveres férfi áll a kanapénál, ahol aludt. Előtte betörték az ablakot és bemásztak. Arra utasították a férjet, hogy menjen fel az emeletre és ébressze fel a családot. A támadók a feleség szerint kifejezetten udvariasan megkérdezték, felöltözött-e már, ezután pedig arra utasították, hogy feküdjön a földre. A két férfi ezután kettévált, így a férj, aki harcművészetet oktat, könnyebben el tudta venni az egyik támadótól a fegyvert. Szerencséjük volt, mind a ketten elmenekültek a házból inkább. Azóta riasztórendszert üzemeltek be és vettek egy kutyát is házőrzőnek.

Vádat is emeltek az ellen a férfi ellen, aki most az anya-lánya gyilkosságokkal kapcsolatban keveredett gyanúba, de ejtették és az derült ki, hogy más korábbi ügyei esetében is ez történt. A lenti videón a házaspár beszámolóját hallhatjuk.

Közben megindult a spekuláció a tettes személyét illetően, de mivel a rendőrség elég keveset osztott meg róla, ezeket a helyén kell kezelni. Egy intelligens, tanult, 27 éves férfiról szólnak ezek a hírek, aki tanulmányozta a különféle, nyomozásban használt módszereket és ennek megfelelően változtatta szándékosan saját módszereit. Azt mondják, két diplomája is van, de csomagszállítóként dolgozott a UPS-nél és ami miatt eredetileg őrizetbe vették, az fegyverkereskedelem, kiskorú szexuális zaklatása és jármű fegyverrel való eltulajdonítása. Egy riporter azonban felkereste a gyanúsított apját, aki azt mondta, csak egy diplomája van a férfinak. A hírek szerint a rendőrség átkutatta a gyanúsított lakását is, ahol olyan fotókat találtak, amelyeket egy betörésnél készítettek, valamint gyermekekről készült pornográf képeket is.

Azután hozzák egyébként nyilvánosságra majd a férfi nevét, miután vádat emeltek ellene.


Címkék: jason scott

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr202170267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása