Mississippiben elásott bizonyítékokat keresnek

2010.08.28. 08:51   ussk

Mississippi államban a helyi és a floridai hatóságok a napokban kutatják át egy Kenneth Lee Knight nevű férfi egykori lakhelyét abban a reményben, hogy bizonyítékot találnak arra, hogy a férfi korábban többször is ölt.

A kamionsofőrként dolgozó Knightot tavaly tartóztatták le egy tizenéves floridai lány, Sandra Espinoza 1988-as megöléséért. A hatóságok most azt mondják, más gyilkosságokhoz is köze lehet a férfinak és előfordulhat, hogy az áldozatok személyes tárgyait egykori lakhelye környékén ásta el. Az információt Knight egyik rabtársától szerezték, aki szerint Knight maga mesélte el neki ezt.

A helyszínelők műszerekkel vizsgálják meg a földet az épület környékén és a gyanús helyeket zászlóval jelölik meg, amelyeket aztán alaposabban is szemügyre vesznek. Azt nem árulták el, pontosan mit keresnek, de annyit lehet tudni, hogy nem holttestet.


Címkék: kenneth lee knight

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr512253737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása