Ismét nyomoz Kimball után az FBI

2010.09.16. 08:39   ussk

Scott Kimballt három nő és a saját nagybátyja megöléséért ítélték 70 évre. A gyilkosságokat a 2000-es években követte el és a dolog pikantériáját az adja, hogy ez alatt az idő alatt az FBI informátora volt. Később ezt igyekezett is kihasználni és cellájában FBI iratokat hamisítgatott, amelyek annak igazolását szolgálták volna, hogy az FBI valamiért informátori munkája miatt szerette volna őt befeketíteni és ő maga egyébként ártatlan.

Most ismét nyomoz utána az FBI, mégpedig egy 2004-ben elkövetett gyilkosság ügyében. A coloradói Westminsterben találták meg a 26 éves Catrina Powell ruhátlan holttestét, egy ideig azonban nem tudták őt azonosítani, mivel gyilkosa levágta a kezeit (rajtuk a Lil Powell feliratú tetoválással) és maró hatású vegyszereket is alkalmazott rajta. A drogproblémákkal küzdő nőt azután fojtották meg, hogy többször megütötték és szexuálisan bántalmazták. Fantomképet készítettek az áldozatról és végül a sógornője ismerte fel hetekkel később.

Kimball pont ugyanebben az időszakban tevékenykedett, a nő több szempontból is hasonlított a másik három női áldozatára és a férfi nem messze onnan élt, ahol megtalálták a holttestet.

A lenti videóban egyébként szóba kerül az, hogy Catrina Powellnek nem tudtak sírkövet állítani, mert nem volt pénze rá a rokonoknak és hogy folyamatosan gyűjtenek emiatt. Időközben ez megváltozott: amikor hallottak róla, maga a temető ajánlott fel nekik egy sírkövet.

 


Címkék: scott kimball

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr282299721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása