Nyilvános a gyilkos kazettájának átirata

2010.09.24. 09:20   ussk

A nyugat-virginiai Clarksburgben hozta nyilvánosságra a rendőrség azt a kazettát, amelyet az ezermester James Childers küldött el nekik 2009-ben történt öngyilkossága előtt. A 45 éves férfi a két órás felvételen (amelynek átiratát itt lehet elolvasni PDF-ben) öt gyilkosságot és négy gyújtogatást vallott be. Eddig azonban csak két áldozat holttestét találták meg és úgy gondolják, a szöveg közzététele segíthet abban, hogy a többire is ráakadjanak. Mindkét áldozat nő volt, egyiküket fejbe lőtték, a másikat tompa tárggyal ütötték fejbe. Feltételezik azt is, hogy egy 2004-es gyilkosság férfi áldozata is Childers számlájára írható.

A férfi a felvételen három prostituált megöléséről beszélt, a megtalált áldozatok azonban nem biztos, hogy valóban azok voltak és általában is kérdés az, mennyi egyáltalán a valóságtartalma Childers vallomásának: előfordul benne például olyan, hogy arról beszél, az egyik prostituált maga kérte, hogy vigye el egy farmra és lője őt főbe.

Problémát jelent az is, hogy a rendőrségnek eltűnt személyeket sem nagyon sikerült összekapcsolnia az üggyel. Childers sajnos nem nevezte meg áldozatait és azt mondta, a testüket egymástól messze, mélyen a földben temette el. Egy áldozatot találtak is egy farmon és úgy sejtik, a többi is a környéken lehet, de mivel Childers nem pontosította, hol ásta el a testeket és igen nagy területről van szó, nem lenne értelme mindent feltúrni a környéken.

Childers arról is beszélt a felvételen, hogy ketten segítették a bűncselekmények elkövetésében és a rendőrség alapos nyomozást is végzett ezzel kapcsolatban, de végül arra jutottak, hogy a vádak megalapozatlanok és Childers valószínűleg csak be akarta feketíteni halála előtt azokat, akik iránt valamiért ellenszenvet érzett.

Childers egyébként egymástól eltérő indítékokból ölt férfiakat és nőket is. Korábban nem volt gondja a törvénnyel.


Címkék: james childers

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr512319710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása