Még több Green River Killer áldozat?

2010.09.25. 09:31   ussk

Újra nyomoznak a Green River Killer névre keresztelt Gary Ridgway után, akihez összesen negyvennyolc áldozatot kapcsoltak és akit ezért negyvennyolcszoros életfogytiglanra ítéltek. A most 61 éves nekrofil férfi javarészt prostituáltakkal végzett, megfojtotta őket, majd a Green River környékén rejtette el testüket Washington államban.

Azt gyanítják, hogy több nővel végzett, mint amennyit bevallott, áldozatai pedig oregoniak lehettek. Eredetileg vádalkut kötöttek vele a gyilkosságok bevallásáért cserébe, ám ha most tárgyalásra kerülnek a szóban forgó gyilkosságok, újra a halálbüntetéssel néz szembe.

Az egyik oregoni lányt, Angela Girdnert két másik Green River Killer áldozat közelében találták meg 1985-ben. Egy oregoni nyomozó szerint Ridgway azért nem vallotta be Girdner megölését, mert maga a bűncselekmény Oregon államban történt, ahol nem védte volna őt a vádalku.


Címkék: gary ridgway

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr402321774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása