Mendenhall már nem szabadul ki

2010.06.19. 08:52   ussk

A tegnapi kamionos sorozatgyilkos után mára is egy: úgy döntött egy bíró a Tennessee állambeli Nashville-ben, hogy Bruce Mendenhallnak az eddig kiszabott büntetéseket egymás után kell leülnie. Az év elején azért kapott 30 évet, mert fel akart bérelni pár rabot néhány tanú meggyilkolására (ezt kell először letöltenie). Most Sara Hulbert 2007-es megerőszakolásáért és agyonlövéséért életfogytiglanra ítélték, így leghamarabb 51 év múlva kérhetné a feltételes szabadlábra helyezését, ami nem túl valószínű, mivel Mendenhall most 59 éves.

A történetnek nincs vége, hiszen Mendenhall feltételezett hét áldozata közül négy esetében emeltek vádat a férfi ellen, így hátra van még három tárgyalás. A következő is Tennessee-ben lesz, bár még nincs időpontja: itt a 48 éves Samantha Wynters szintén 2007-es meggyilkolását tárgyalják majd, akinek egy szemeteskonténerben találtak rá a testére. Ezután valószínűleg az indianai lesz a következő tárgyalás, végül pedig az alabamai következik.

Az indianai egyébként azért is érdekes eset, mert a mai napig nem találták meg a holttestet, viszont kimutatták a kapcsolatot a kamionban talált vérből származó DNS és az áldozat szüleinek DNS-e között.


Címkék: bruce mendenhall

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr452093051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása