Dorothea Puente kritikus állapotban

2010.09.27. 09:44   ussk

A 81 éves Dorothea Puentét a napokban kórházba szállították a chowchillai börtönből és bár azt nem részletezték, milyen betegség támadta meg (egyes források szerint rák), annyit tudni lehet, hogy valószínűleg haldoklik.

Puentéről annak kapcsán írtam korábban itt és itt, hogy elkelt a sacramentói háza, ahol a nyolcvanas években az általa ápolt idős emberekkel végzett nyereségvágyból, egyébként egy kedves házinéni benyomását keltve. Áldozatait gyógyszerekkel adagolta túl, majd elásta holttestüket a kertben. Eredetileg hét áldozatot találtak meg, majd még kettőt, végül azonban csak három esetben ítélték el, így Puente kétszeres életfogytiglant és plusz 15 évet kapott. Az asszony a mai napig tagadja a gyilkosságokat.


Címkék: dorothea puente

A bejegyzés trackback címe:

https://ussk.blog.hu/api/trackback/id/tr82326195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása